Ndg craig greenwood dag kroslid

Craig Greenwood blir ny administrerende direktør i NorDan UK

Craig Greenwood kommer fra stillingen som kommersiell direktør i samme selskap. Han tar over etter Alex Brown, som har vært i stillingen i nesten 15 år.

Dag Kroslid uttaler:

"Vi er svært glade for å kunne utnevne Craig til ny administrerende direktør for NorDan UK. Han har jobbet i NorDan UK i nesten ti år og har en dokumentert suksesshistorie. Jeg er sikker på at han er den rette personen til å lede NorDan UK inn i fremtiden og fortsette å levere eksepsjonelle resultater for kundene våre."

Craig Greenwood sier:

"Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som administrerende direktør og er takknemlig for den muligheten Dag og NorDan-konsernet har gitt meg. Jeg er opptatt av å bygge videre på det sterke fundamentet som Alex har lagt. Jeg ser også frem til å samarbeide med det dyktige teamet i NorDan UK for å styrke markedsposisjonen vår ytterligere."

Alex Brown uttaler:

"Jeg er utrolig stolt av det vi har oppnådd i NorDan UK de siste 15 årene. Vi har vokst til å bli en av de ledende aktørene i den britiske byggebransjen, og vi er kjent for kvalitet, innovasjon og kundeservice. Jeg er sikker på at Craig er den rette personen til å ta over og lede NorDan UK til enda større suksess."

NorDan UK er stolt over å ha fått en ny administrerende direktør som er opptatt av selskapets langsiktige suksess og fremtiden for bærekraftig bygging.

des. 11, 2023
Gå tilbake

NorDan Gruppen · En toneangivende produsent av vinduer og dører