Ndg jakob ingebrigtsen gold

OL-gull til Jakob Ingebrigtsen

NorDan gratulerer Jakob Ingebrigtsen med gullmedaljen under 1500 meter i OL i Tokyo.

NorDan Gruppen har siden 2019 vært en stolt samarbeidspartner med Team Ingebrigtsen. Gjennom flere mesterskap har vi hatt gleden av å følge brødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsens reise mot nye suksesser. Med Jakobs fantastiske prestasjon fra Tokyo som ga OL-gull på 1500 meter er en historisk milepæl nådd.

Ingen blir best alene

Under veiledning av løpernes trener og far Gjert Ingebrigtsen har brødrene banet vei for nye måter å prestere individuelt, med en trygg plattform i familie og fellesskap.

– I mine foredrag sier jeg alltid at ingen blir best alene. Alle trenger noen med seg på laget som deler våre drømmer og tar medansvar for resultatet. Jakob passerte målstreken alene, men på veien dit hadde han god og uvurderlig hjelp fra mange hold, sier Gjert Ingebrigtsen.

Systematikk og disiplin

Gode planer og høy gjennomføringsevne er stikkord for suksessen bak Team Ingebrigtsen. Markedsdirektør i NorDan Gruppen, Johannes, Rasmussen, peker på tydelige sammenhenger mellom veien frem mot ledende vinduer og dører og innsatsen som ligger bak unike idrettsprestasjoner.

– Både NorDan og Team Ingebrigtsen er kjennetegnet av «Perfekt Samspill», hvor systematikk og disiplin har vært sentralt. Gjennom de siste tre årene har jeg mange ganger fått møte hele familien med Gjert, Filip, Henrik og Jakob i spissen, men også med Tone og hennes hjemsted Moi hvor vi i NorDan har hovedkontor. Alle er de imøtekommende, dønn ærlige og positive.

En spennende fremtid

OL-gullet fra Tokyo føyer seg inn i en lang rekke små og store prestasjoner gjennomført av NorDan-støttede utøvere, hvor kajakkpadleren Eirik Verås Larsens gull fra London-lekene i 2012 er det mest naturlig å sammenligne seg med. For mellomdistanseløperne i Team Ingebrigtsen har allikevel reisen såvidt begynt.

– Selv om noen drømmer er oppfylt, er det fortsatt mange drømmer igjen, sier Gjert Ingebrigtsen. I NorDan gleder vi oss til å følge Team Ingebrigtsen videre på veien mot nye magiske øyeblikk.

aug. 16, 2021
Gå tilbake

NorDan Gruppen · En toneangivende produsent av vinduer og dører