Nd ti outdoor running

NorDan støtter Team Ingebrigtsens vei mot toppen

En ny samarbeidsavtale mellom NorDan Gruppen og idrettsutøverne i Team Ingebrigtsen legger grunnlaget for nye topp-prestasjoner hos begge parter.

– Vi ser frem til et spennende samarbeid med en unik familie og en sterk merkevare. På samme måte har NorDan som et familieselskap utviklet seg til en ledende internasjonal aktør innen smarte vinduer og dører med tilbehør. Team Ingebrigtsen viser at man kan komme svært langt og oppnå fantastiske resultater gjennom et systematisk treningsopplegg og en kompromissløs holdning til gjennomføring. Begge er ledende nasjonalt, men har store ambisjoner internasjonalt», sier CMO i NorDan Gruppen Johannes Rasmussen.

Passer som hånd i hanske

Bak lagnavnet Team Ingebrigtsen står en familie som er unik på alle måter. De tre brødrene og friidrettsutøverne Henrik, Jakob og Filip er alle mellomdistanseløpere i verdenseliten, en suksess de i stor grad kan tilskrive faren Gjert som også fungerer som trener. Gjennom systematisk jobbing, vilje til å gå egne veier og en unik evne til å løfte frem individuelle prestasjoner gjennom lagarbeid har brødrene for alvor markert seg over hele Europa de siste årene.

– Samtlige i teamet har levert strålende prestasjoner så langt, og vi ser frem til å hjelpe hverandre til nye rekorder. Samarbeidet harmonerer som hånd i hanske med vår visjon om Perfekt Samspill, sier Johannes Rasmussen.

Vektlegger gjennomføringsevne

Trener Gjert Ingebrigtsen er svært tilfreds med en ny samarbeidspartner som NorDan.

– Samarbeidet med NorDan gjør det mulig for oss å kunne gjennomføre opplegget vårt enda mer profesjonelt, enda mer målrettet og derfor oppnå bedre resultater. Vi kan nok ikke lære NorDan så mye om vinduer, dører og smarte dørlåser, men vi skal bidra på flere plan fremover. Kanskje aller viktigst er det å formidle viktigheten av å ikke bare legge tydelige planer, men faktisk legge innsatsen i gjennomføringen av det opplegget som er avtalt, sier Ingebrigtsen.

aug. 28, 2019
Gå tilbake

NorDan Gruppen · En toneangivende produsent av vinduer og dører