Ireland dublin waterfront 1500

NorDan investerer i Irland

Med virkning fra 1. februar 2020 har NorDan Gruppen overtatt 100 % av aksjene I det irske datterselskapet NorDan Vinduer Ltd.

NorDan Vinduer Ltd. har gjennom Carroll Joinery vært en del av den irske byggeindustrien siden begynnelsen av 2000-tallet. Gjennom felles salgssystem, sertifiseringer og kompetanseutveksling har de omtrent 60 ansatte i det Irland-baserte salgskontoret med hovedkontor i Dublin trukket veksler på støtten fra NorDan Gruppen i denne perioden.

Konserndirektør i NorDan Gruppen, Tore Rasmussen, kommenterer følgende:

Vi er stolte av å kunngjøre at virksomheten i Irland nå er 100 % del av NorDan, og vi ser frem til å fortsette arbeidet med å styrke posisjonen vår i det irske markedet. Vi har sterk tro på at overtagelsen vil oppleves som veldig positivt for våre kunder i Irland, og vi ønsker våre kolleger i NorDan Vinduer Ltd. hjertelig velkommen inn i NorDan Gruppen, sier Rasmussen.
Siden finanskrisen og den påfølgende kollapsen i 2008 er økonomien igjen i bedring, og Irland er i dag et av landende i Europa med den høyeste økonomiske veksten. Vi har en tydelig ambisjon om at NorDan Vinduer Ltd. skal styrke sin markedsposisjon i Irland, sier han.

Adm. direktør i NorDan Vinduer Ltd., Sean Luskin, uttaler:

Det at vi nå er en del av NorDan-familien betyr ikke at vi har følt oss utenfor før overtagelsen. Allikevel har vi nå som en del av NorDan Gruppen tilgang til flere ressurser som muliggjør vekst og at vi kan nå vårt fulle potensial. Som i alle NorDans markeder opplever vi sterk konkurranse, men våre produkter er spesielt godt egnet for det irske klimaet og vi jobber målrettet med å heve bransjestandarden når det gjelder produktutvalg, kvalitet og kundeservice, sier Luskin.
Vi har alltid nytt godt at et tett samarbeid med våre søsterselskap, men spesielt nærheten til NorDan i Storbritannia byr på spennende synergier i et veldig krevende marked. NorDan Vinduer Ltd. har vært involvert i store og komplekse prosjekter over hele Irland, og vi har den tekniske spisskompetansen nødvendig for at kundene våre har tillit til vår leveringsevne, sier han.

Markedsdirektør i NorDan Gruppen, Johannes Rasmussen:

NorDans produkter har bevist sin kvalitet gjennom de millioner av dører og vinduer som gjennom flere titalls år har blitt utsatt for påkjenninger i naturens eget «testkammer». De ekstreme påkjenningene langs Norges kystlinje har gjort NorDan til en foretrukket leverandør nærmest alle steder utsatt for de tøffe, nordeuropeiske værforholdene. Irland er ikke noe unntak fra dette, og representerer en perfekt match når det gjelder produkter, kultur og unikt samarbeid. Vi ser frem til å styrke dette videre i årene som kommer, sier Johannes Rasmussen.

feb. 17, 2020
Gå tilbake

NorDan Gruppen · En toneangivende produsent av vinduer og dører