IMG 5614 EDIT

Fra Venta Windows til NorDan i Litauen

Et navnebytte kan endre enten alt eller ingenting. For Venta Windows markerer det en ytterligere spissing av Perfekt Samspill og satsning på aluminium.

Helt siden etableringen i 2006 har NorDan Gruppens selskap i Litauen vært kjent som Venta Windows UAB. Under samme merkevare som selskapsnavnet har de produsert vinduer og dører i uPVC og aluminium,

Praktisk og gjenkjennelig

Fra 1.1.2020 ble navneskiftet til NorDan UAB offisielt, og adm. dir. Giedrius Žilėnas gleder seg over endringen.

– Fra et praktisk ståsted har det blitt mye enklere å fortelle hvem vi er, og det er enkelt å forklare hvilke verdier vi representerer. Vi blir også gjenkjent mye raskere, siden så mange allerede kjenner NorDan, sier han.


NorDan UAB leverer i dag uPVC- og aluminiumsprodukter til det norske og svenske markedet. Den gode starten på 2020 gjør at de også vurderer nye markeder, sier Žilėnas.

– Til tross for utfordringene knyttet til koronaviruset har vi fått en veldig god start på året. Dette vil vi bygge videre på, og vi ser derfor på mulighetene som ligger i å introdusere produktene våre også til de andre viktige markedene for NorDan: Storbritannia, Irland og Danmark, sier han.

Symboleffekt

Navnebyttet har også en symboleffekt, sier Žilėnas.

– For et selskap med historie tilbake til 2006 er dette en viktig milepæl, og den blir enda viktigere siden den kom samtidig med at har fått opp momentet for produkter i aluminium. Det er rett og slett et nytt kapittel for virksomheten, sier Žilėnas.

NorDans uPVC-løsninger vil i Norge fortsatt markedsføres under den solide og anerkjente merkevaren Venta Windows.

mai 11, 2020
Gå tilbake

NorDan Gruppen · En toneangivende produsent av vinduer og dører