Dag Kroslid Nor Dan

Dag Kroslid blir ny konsernsjef i NorDan Gruppen

Dag Kroslid blir ny konsernsjef i den tradisjonsrike dør- og vindusprodusenten fra 1. januar 2023, når Tore Rasmussen går av etter 30 år som øverste leder.

Dag Kroslid (50) kommer sist fra stillingen som Chief Operating Officer (COO) i NorDan Gruppen. Han har siden 2014 hatt flere ulike roller i virksomheten, blant annet som administrerende direktør i datterselskapene NorDan AB i Sverige og STM Vinduer i Danmark. Kroslid er født og oppvokst i Flekkefjord og har bred, internasjonal erfaring.

– Det er med glede og ydmykhet jeg har takket ja til å bli konsernsjef i NorDan Gruppen. NorDan er en moderne og internasjonal bedrift med virksomhet i åtte land. Jeg ser frem til å jobbe sammen med konsernledelsen, datterselskapene og styret i å realisere de spennende utviklingsplanene som er lagt for de neste årene. God drift, involvering av medarbeidere, kundefokus, bærekraft og digitalisering er viktige punkter i mitt lederskap. NorDan har en fantastisk kultur for Perfekt Samspill både internt og eksternt, som jeg er stolt over å få være en del av, sier Kroslid.

NorDan har en fantastisk kultur for Perfekt Samspill både internt og eksternt, som jeg er stolt over å få være en del av.

Styreleder i NorDan Gruppen AS, Terje Vareberg, uttaler:

– Tore Rasmussen har vært konsernsjef i NorDan i tretti år. Styret takker Tore Rasmussen for stor innsats og svært gode resultater gjennom mange år når han nå velger å tre tilbake som konsernsjef. Samtidig ønsker vi Dag Kroslid velkommen som ny konsernsjef. Det er ekstra gledelig at vi kan hente ny konsernsjef fra egne rekker, sier Vareberg.

Avtroppende konsernsjef Tore Rasmussen:

– Etter 30 år som øverste leder for NorDan har jeg kommet til at det er riktig for meg å trekke meg tilbake. Det har vært en stor ære og fornøyelse å lede NorDan gjennom alle disse årene. Selskapet har vokst fra å være et norskproduserende selskap til et internasjonalt konsern med betydelig vekst og virksomhet i åtte land med til sammen 12 fabrikker og 30 salgskontorer. Jeg ønsker Dag lykke til med sin nye oppgave, og jeg er overbevist om at NorDan med Dag som leder vil fortsette den gode utviklingen, sier han.

okt. 27, 2022
Gå tilbake

NorDan Gruppen · En toneangivende produsent av vinduer og dører